Landsdækkende levering & Prisgaranti

Vores udvalg af sengemærker

CARPE DIEM – BEDS OF SWEDEN
Latinsk og betyder Grib dagen. Igennem snart 20 år har fabrikken produceret Solidt Svensk håndværk i bedste kvalitet. Kun de bedste materialer bruges til Carpe Diem senge, det er håndlavet kram som signeres af vedkomne der har lavet sengen. Kun det bedste er godt nok til dig, Carpe Diem skal ikke kun ses men prøves.

DUNLOPILLO
Dunlopillo har siden 1929 givet overskud i hverdagen ved at tilbyde korrekt støtte om natten: “Vi sælger velvære og ro til krop og sjæl. Vores fornemste opgave er, helt enkelt, at opfylde vores kunders behov og finde den bedst mulige sengeløsning – tilpasset den enkelte.”

JENSEN SENG
Jensens produkter er konstrueret for at give kroppen optimal støtte og ligge komfort. I stedet for at holde fast i gamle metoder og materialer, har Jensen altid betræbt sig på at finde den bedste løsning. Dette betyder også at vi benytter de mest moderne materialer. Målet med at finde den optimale liggekomfort, er drivkraften bag de innovationer som har givet Jensen et stærkt navn i branchen.

AUPING
Royal Auping siden 1888, videnskabelig søvnkundskab og brugen af de mest innovative og komfortable materialer sikrer, at du altid får en optimal nattesøvn. Unikt design, ingen seng ventilerer bedre. Auping nights, Better days – mere behøver der ikke siges.

AKVA – WATERBEDS
Dansk kvalitet siden 1981. Søvn med optimal trykaflastning, temperaturkontrol sikrer individuelt sovemiljø, hygiejnen er i top, så der er ingen allergigener og høj sovekomfort på lang sigt. Vandsengen er kommet for at blive.

LAPUR
Tysk kvalitetsprodukt, testvinder op til flere gange, Koldskumsmadras med 5 zoner og 5 forskellige hårdheder, trykaflastende Visko skummadrasser til yderst fornuftige priser, selv i specielmål, komplette elevationssenge og boxmadrasser. 10 års garanti mod sætning.