Velkommen,

Det er overvejende Marck og Flemming du til dagligt vil møde i butikken og som tilsammen spænder over 40 år erfaring med salg af senge og madrasser. Vi bliver også assisteret af dygtige afløserer, der alle har været fast tilknyttet i over 5 år og som også alle har omfattende viden om senge og madrasser.

Marck og Flemming fra den 7. himmel

Det bedste til natten - siden 1994

I 1994 startede Flemming Rømer Den 7. Himmel på Roskildevej i Rødovre. Med over 1000 kvm showroom er der skabt en hel særlig specialforretning for senge, madrasser og sengetilbehør. Med en fortid inden for vandsenge blev Den 7. Himmel etableret som en fri og uafhængig specialforretning med et stærkt fokus på senge og madrasser der først og fremmest bidrager til et godt helbred og høj velvære.

I 2018 starter vi forhandling af skabssenge

Fra 2018 begynder vi at forhandle væg- og skabssenge under navnet Smartseng. Med især mange små københavner lejligheder og meget dyre kvadratmeter - har disse smarte og pladsbesparende væg- og skabssenge vist sig at passe godt ind i kundernes smag.

Vores erfaring kan blive din gevinst

Med over 25 år i senge branchen har vi opsamlet erfaring med at udvælge senge og madrasser fra nogle af de bedste producenter i verden. I kombination med vores erfaring om kropstyper, søvn ergonomi og vores kunders unikke ønsker, så er essensen i hvad du får af ekstra gevinst ved at handle i Den 7. Himmel, at vi kan matche dig med den bedste seng til den bedste pris. Vores erfaring - din gevinst.

Når erfaring tæller - kom og besøg butikken.

Læs også:

Om Personlig sengerådgivning

Kom sikkert gennem sengejunglen