Spar penge på kvalitet

Vi giver dig ekspertrådgivning og vejleder dig til det bedste sengekøb for pengene. Når du investerer i en seng af kvalitet kan du forvente en optimal levetid, der er mindst det dobbelte af billigere alternativer.

Invester i dit helbred

Søvn og hvile er en af de mest grundlæggende faktorer for et godt helbred. En investering i en seng af kvalitet, med optimal støtte og aflastning, kan være den mest betydningsfulde ting du kan gøre for at sikre en god søvn og fremme dit generelle helbred.

Bæredygtighed koster men gavner flere

Alene den mere end dobbelte levetid, gør en investering i en seng af høj kvalitet, langt bedre for naturen og planeten end billigere masseproduceret senge.

Den 7. Himmel er forhandler af sengeproducenter, der ikke bare i deres valg af materialer, men også i tilrettelæggelsen af produktionen gennem 2 årtier, haft et stærkt fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Den 7. Himmel kan også hjælpe med at tage den gamle seng og/eller madras med retur, og sikre den genanvendes eller affaldssorteres korrekt.

Ultimativ soveoplevelse

At vågne frisk og udhvilet er et vigtigt fundament for livskvaliteten. Ung som gammel, så er kvaliteten af vores søvn ekstrem vigtig og tiden investeret i at finde den perfekte seng, er al umagen værd.

Det er muligt at få daglige gevinster som følge af at ligge i en seng, der er tilpasset unikt til dig.

Undgå at blive fristet af de billige senge alternativer

Når det kommer til at investere i en ny seng, er det nemt at blive fristet af de billigere alternativer på markedet. Men ved at vælge en seng fra kvalitetsmærker som:

Vælger du fordele som vil gavne:

  • Din pengepung
  • Dit helbred
  • Vores planet.

En seng af god kvalitet kan forbedre din livskvalitet

Kvalitetssenge er lavet af bedre materialer, der holder længere og har færre problemer end billigere senge. Dette vil spare dig for penge på længere sigt, da du ikke behøver at udskifte sengen så ofte.
Kvalitetssenge er også designet med fokus på søvn ergonomi. God søvn ergonomi kan hjælpe med at forbedre din kropsholdning, reducere smerter i ryg, nakke og skuldre, og generelt forbedre din søvnkvalitet og dermed livskvalitet.

En anden fordel ved at investere i en kvalitetsseng er, at det vil være godt for vores planet. Carpe Diem Beds, Auping, Dunlopillo, Jensen og Tempur anvender alle bæredygtige materialer og produktionsmetoder, og arbejder seriøst og aktivt på at reducere deres negative indvirkning på miljøet. Dette kan være alt fra at anvende genanvendelige materialer i produktionen, til at have fokus på at reducere spild og affald.

En investering i en kvalitetsseng fra et kvalitetsmærke er altså en god idé, hvis du ønsker at få mest muligt ud af din seng både økonomisk, helbredsmæssigt og miljømæssigt. Selvom de måske koster lidt mere end de billigere masseproducerede alternativer, så vil din investering betale sig og være det hele værd i det lange løb. Så tænk over dine muligheder, når du skal investere i en ny seng, for din pengepung, dit helbred og planetens skyld.

Sengerådgivning

Det er vores ambition at du får vores fulde opmærksomhed og bliver rådgivet og vejledt til den bedste seng og madras for dig. Det gør du bedst ved at aftale tid til en sengerådgivning. Har du tiden, dedikerer vi minimum 1 time, hvor du bliver præsenteret for forskellige senge- og madrastyper og gennem test og afprøvninger finder vi frem til den absolut bedste løsning til dig. Det er helt uforpligtende!

Du kan bede om sengerådgivning med og uden forudgående aftale.

Ring for at aftale en tid!

Eller kom som det nu passer inden for åbningstiden.