En spændende udvikling med skabssenge

Ny aftale om eneforhandling af skabssenge fra belgiske Boone

Den 7. Himmel er en sengebutik, der specialiserer sig i pladsbesparende løsninger til soveværelset. Vores sortiment inkluderer alt fra traditionelle senge til innovative skabssenge, og vi har i flere år været en af de førende leverandører af skabssenge under navnet SmartSeng.

Ved udgangen af 2022 indgik Den 7. Himmel en aftale om eneforhandling i Danmark af skabssenge fra Boone, for at sikre den fremtidige vækst.
Denne aftale markerer en spændende udvikling for Den 7. Himmel, da den vil give os mulighed for at udvide sortimentet og styrke vores position som en af de førende leverandører af pladsbesparende skabssenge i Danmark.

Hvorfor er skabssenge blevet så populære?

Den stigende popularitet af skabssenge kan i høj grad tilskrives stigende priser på kvadratmeter og mange mindre by lejligheder. Flere og flere mennesker er på udkig efter pladsbesparende løsninger til deres hjem og sommerhuse, og skabssenge er en af de mest effektive måder at udnytte pladsen på.
Skabssenge er senge, der er indbygget i et skab, og som kan foldes ud og gemmes væk, når de ikke er i brug. Dette gør dem ideelle til mindre værelser og lejligheder, hvor pladsen er en begrænsning. Skabssenge har også vist sig at være et populær valg når der er tale gæstesenge - og især til sommerhuse kan det være en ideel måde, at udnytte de få kvadratmeter og samtidigt have ekstra senge - til både ventede og uventede gæster.

Smarte, praktiske og stilfulde skabssenge

Skabssenge er ikke kun praktiske – de kan også være stilfulde og moderne. Vi har valgt Boone som er kendt for deres lækre og innovative designs, der kombinerer funktionalitet med æstetik. Vores skabssenge er lavet i solide materialer af høj kvalitet og er tilgængelige i en række forskellige stilarter og farver.