Vi åbner butikken kun for dig!

Vi tager dine overvejelser om køb af seng seriøst og ved det er en vigtig beslutning. Kan du ikke finde tid inden for vores normale åbningstider så tilbyder vi at åbne butikken kun for dig - alle ugens dage i alle døgnets timer.

1) Tidsbestilling indenfor normale åbningstider:

 

2) Tidsbestilling udenfor normale åbningstider:

Ring og aftal tid på telefon +45 36726080

Gode råd inden du køber seng

Køb ikke en seng online, hvis det ikke er fordi du i forvejen kender den specifikke seng og madras. En investering i en kvalitetsseng er en investering for mindst 20 år - i dit helbred og velvære. Selvom det er muligt at købe en seng og madras online her hos Den 7. Himmel - så anbefaler vi det ikke uden et besøg her i butikken først.

Gør dig selv den tjeneste - og brug tiden.

Du kommer til at høste gevinster dagligt for umagen - i mange år -  garanteret!.

Bliv sikker i din sag - book sengerådgivning

Det er vores ambition at du får vores fulde opmærksomhed og dermed bliver rådgivet og vejledt til den bedste seng og madras for dig. Det gør du bedst ved at aftale en sengerådgivning. Har du tiden, dedikerer vi minimum 1 time, hvor du bliver præsenteret for forskellige senge- og madrastyper og gennem test og afprøvninger finder vi frem til den absolut bedste løsning til dig.

Du kan booke sengerådgvining både inden for og uden for normale åbningstider på telefon +45 36726080.

Vores erfaring din gevinst

Vi har over 26 års erfaring og stort samtlige senge brands har vi forhandlet i over 20 år. Så når vores senge og madras leverandører lover kvalitet og holdbarhed i 15-20 år - så kan vi stå bag disse garantier, og ved det af erfaring.

Ring allerede nu og aftal en tid på telefon +45 36726080.