Gratis & Uforpligtende

Sengerådgivning

Det er vores ambition at du får vores fulde opmærksomhed og bliver rådgivet og vejledt til den bedste seng og madras for dig. Det gør du bedst ved at aftale tid til en sengerådgivning. Har du tiden, dedikerer vi minimum 1 time, hvor du bliver præsenteret for forskellige senge- og madrastyper og gennem test og afprøvninger finder vi frem til den absolut bedste løsning til dig. Det er helt uforpligtende!

Du kan bede om sengerådgivning med og uden forudgående aftale.

Eller kom som det nu passer inden for åbningstiden.

Ring for at aftal en tid!

En god nats søvn er en vigtig del af en sund livsstil. Hvis du har problemer med at sove godt om natten, kan det skyldes mange forskellige faktorer, såsom stress, dårlig kost, eller din madras og seng.

En måde at få en bedre soveoplevelse på er ved at investere i en god kvalitetsseng. Der er mange forskellige typer senge og madrasser på markedet, men ved at handle i Den 7. Himmel, kan du få sengerådgivning fra fagfolk, som guider dig til at finde den bedste seng til dine behov.

Som specialbutik har vi et bredt udvalg af senge og madrasser, så du kan prøve forskellige modeller og mærker. Dette er en stor fordel, da det giver dig mulighed for at finde en seng, der passer til din kropstype og sovestilling.

Få daglige gevinster

Invester i dit helbred

Søvn og hvile er en af de mest grundlæggende faktorer for et godt helbred. En investering i en seng af kvalitet, med optimal støtte og aflastning, kan være den mest betydningsfulde ting du kan gøre for at sikre en god søvn og fremme dit generelle helbred.

Spar penge når du køber kvalitet

Vi giver dig ekspertrådgivning og vejleder dig til det bedste sengekøb for pengene. Når du investerer i en seng af kvalitet kan du forvente en optimal levetid, der er mindst det dobbelte af billigere alternativer.

Bæredygtighed koster men gavner flere

Alene den mere end dobbelte levetid, gør en investering i en seng af høj kvalitet, langt bedre for naturen og planeten end billigere masseproduceret senge.

Den 7. Himmel er forhandler af sengeproducenter, der ikke bare i deres valg af materialer, men også i tilrettelæggelsen af produktionen gennem 2 årtier, haft et stærkt fokus på grøn omstilling og bæredygtighed.

Den 7. Himmel kan også hjælpe med at tage den gamle seng og/eller madras med retur, og sikre den genanvendes eller affaldssorteres korrekt.

Ultimativ soveoplevelse

At vågne frisk og udhvilet er et vigtigt fundament for livskvaliteten. Ung som gammel, så er kvaliteten af vores søvn ekstrem vigtig og tiden investeret i at finde den perfekte seng, er al umagen værd.

Det er muligt at få daglige gevinster som følge af at ligge i en seng, der er tilpasset unikt til dig.

Læs mere om sengerådgivning