Landsdækkende levering & Prisgaranti

VI HAR 20 ÅRS ERFARING I
AT SENDE FOLK I DEN 7. HIMMEL

HISTORIEN
Ideen bag Den 7. Himmel var at skabe en anderledes spændende og inspirerende speciel sengebutik, hvor faglig ekspertise, højt service niveau samt kvalitetsprodukter er højeste priotet. Det er lykkedes til fulde og butikken i Rødovre fremstår idag som en af Danmarks mest velassorterede og inspirerende speciel senge butikker.

 

OM OS
Ejer Flemming Rømer har mere end 25 års erfaring i i sengebranchen, og gennem mange års samarbejde med kiropraktore, fysioterapeuter gør at du er i gode hænder når den nye seng skal indkøbes.

Kig indenfor

VI TILBYDER:

  • 60 dages Ombytningsret
  • Vi leverer og monterer
  • Tager din gamle seng med retur
  • Stort sortiment i senge, madrasser  samt tilbehør
  • Book en tid 24/7 – Stor faglig ekspertise

Vores samarbejdspartnere

RANVITA LA COUR – FENG SHUI EKSPERT
Har du brug for hjælp til at indrette dit soveværelse eller har du sprøgsmål til hvilken farve der skal på væggene, er Ranvita den rette at spørge. Ranvita har arbejdet med indretning og Feng Shui siden 2001.

I dag arbejder hun med sin egen Elsk-dit-hjem-metode™ som består i at kombinere det bedste af alle verdener; den æstetiske, den psykologiske og den spirituelle, så der indrettes for både øjet, sindet og sjælen. Læs mere om Ranvita på www.ranvita.com eller du kan købe hendes bog “Elsk dit soveværelse”

Nils Nørskov-Erichsen kiropraktor
Igennem mange år har Den 7 Himmel samarbejdet med Kiro-Fys

Lider du af rygsmerter kan du med fordel kontakte Nils der er autoriseret kiropraktor på den tværfaglige klinik  KIRO-FYS.DK.

Nils er uddannet i 1986 og har siden 1989 haft praksis på Frederiksberg. Han har mange års erfaring i ryggener forårsaget af dårlig madras, så hvis du har spørgsmål specifikt til din ryg og valg af madras, så kan du tage ham med på råd.

 

Thomas Jørgensen – Founder of Protreatment
Specialist in Biomechanical Assessment, Training and Treatment.

Jeg har ved flere lejligheder henvist mine patienter til Flemming og Den7Himmel.

Hos Flemming modtager man som kunde en individuel og yderst professionel rådgivning.

Ingen mennesker er ens, ligesom ingen rygsøjle eller kroppe er ens. Vi bruger op imod 30% af tiden i sengen, derfor er det ekstremt vigtigt at ens seng er specifikt og individuelt designet.

Herfra skal lyde de bedste anbefalinger til Flemming og Den7Himmel.