Landsdækkende levering & Prisgaranti

Topmadrasser - en bedre nattesøvn

En topmadras kan lægges på stort set alle madrasser, og udvalget er stort.

Hvad skal man vælge, skal det være Latex Topmadras, Tempur Topmadras, Koldskums, eller noget helt andet materiale ?

Det kommer helt an på den enkelte persons behov, skal den være blød, medium eller hård.

Vi har rigtig mange års erfaring med topmadrasser i alle varianter, så kom gerne ind i butikken og se vores store udvalg i topmadrasser – og prøv at ligge i dem. Det sikre at du får den rigtige topmadras fra starten.

En topmadras kan ikke gøre en udslidt madras bedre, men kan være med til at komforten bliver væsentligt bedre på en seng, man kan ikke lave en for blød madras hårdere ved at lægge en hård top på, men derimod kan man godt gøre en for hård madras blødere ved at lægge en topmadras på.

Billige topmadrasser

Billige topmadrasser i koldskum holder ikke særligt længe inden de er ligget flade, Dunlopillo latex topmadras, Tempur memory skum har en langt længere levetid.

Topmadrasser laves til alle størrelser senge, f.eks. 70 x 200, 140 x 200, 180 x 200 eller 200 x 210 cm. Men vi har andre størrelser og kan desuden få dem lavet på specialmål, så du går ikke forgæves til Den 7 Himmel.

Den 7 Himmel ligger i Rødovre i København, men vi kommer over hele Sjælland, så kontakt os gerne på tlf.: (+45) 36 72 60 80 eller info@den7himmel.dk

Læs også om vores senge og sengegavle