Landsdækkende levering & Prisgaranti

Sengegavl - den pæne del af sengen

Alle senge burde have en sengegavl, om det er en sengeramme, Box madras, Continental seng eller en Elevationsseng.

Sengegavlen afslutter med stil en seng og færdiggør udseendet.

Den 7 Himmel har et stort udvalg af sengegavle og alle vores ca. 60 udstillingsmodeller i butikken er forsynet med en gavl, dels fordi vi syntes det høre sig til, men også for at inspirere vores kunder og gøre, at et besøg i Den 7 Himmel ikke er som alle andre steder.

Et soveværelse skal være indbydende at komme ind i, det er her vi henter kræfter til en ny dag, det er her vi restituere, gemmer os og elsker. Elsk dit soveværelse, at forandre dit soveværelse kan forandre dit liv.

Citat Ranvita La Cour: Soveværelset er det vigtigste rum i dit hjem, her henter du din livsenergi, og din nattesøvn er det dyrebareste du har, hvorfor ikke gøre det til det smukkeste rum i hjemmet, en senge gavl er god begyndelse til dette.

Alle vores leverandøre har sengegavle i deres sortiment, nogle flere end andre. Carpe Diem, Dunlopillo, Tempur, Jensen, Auping, og Akva kan alle levere gavle i mange forskellige farver, størrelser og udsmykninger.

Polstret gavle med og uden knapper, høje eller lave eller specielt fremstillet, ingen opgave er for svær.

Trægavle fra Villy Nørgaard og Kaagaard til dem der ikke er til stofgavl er også en mulighed og meget populære for folk med allergi.

Sengegavle findes i alle størrelser.

De to mest gængse størrelser sengegavle er 90 og 180 cm i bredden

Men sengegavle fås i standardstørrelserne 90, 120, 140, 160 og 180 cm. De fås også i enkelte brands op til 200 cm i bredden og kan laves i forskellige højder.

Husk og læse mere om vores senge

Den 7 Himmel holder til i Rødovre ved København, men vi kommer over hele Sjælland, så kontakt os gerne på tlf.: (+45) 36 72 60 80 eller info@den7himmel.dk